RO Study
👤
PresedinteCNSV
PresedinteCNSV
07-06-2020
Chimie
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati
Răspuns :
YummyGumi
YummyGumi
07-06-2020
Răspuns:
Am pus ca reiese din reactie si H2O sub pt ca nu imi incapea sus. Dar sper sa intelegi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezintă In Maximum 30-50 De Cuvinte,semnificația Enunțului:Vreau Da Ma Luminez Singur Despre Mișelia Și Neomenia Lor
1.Determinati Raportul Nr. De Atomi Si Raportul De Masa A Alem Din Trioxid.ul De Sulf 2.Calc. Compozitia Procentuala Masica A Elem Din Metan 3. Ce Cantitate De
Vă Rog Dați-mi Analiza Cuvântului ,,tău" Din Propoziția ,,M-a Impresionat Eseul Tău" Vă Rog,repede!
Am Uitat Sa Scriu Exercitiul. 168/a /5=12 Daca Va Intrebati Ce Sunt Barile Sunt Semnul Impartiri
Completeaza Enunturile Cu Numerale Potrivite, Tinand Seama De Intrebari: Pe La Pe Al Catelea? Pom S-a Aşezat O Vabriută?
Familia Cuvintului Cintec
Suma A Trei Numere Este 801. Care Sunt Numerele , Stiind Ca Primul Este Jumatatea Celui De-al Doilea Numar ,iar Al Treilea Este Cu 59 Mai Mic Decat Primul ?
Transformati Textul Dialogat În Povestire: Dar Vocea De Dincolo Adaugă: - Conita! Uite Ionel! Vrea Să-mi Răstoarne Mașina!...Astampara-te,ca Te Arzi! -Ionel
Adauga In Fata Cuvintelor Intors Si Incalzit.pe Rand.particulele:ne Si. Re.Vei Obtine Cuvinte Noi. Ne+ Intors.re+intors. Ne+incalzit.re+ Incalzit
X+1supra4=1,5 Cum Il Aflu Pe X