RO Study
👤
1234t1923636
1234t1923636
05-06-2020
Limba română
a fost răspuns
Vă rog ex 8 din poza
Dau coroana
Răspuns :
Ionutxclau
Ionutxclau
05-06-2020
Răspuns:
A.N-ai, iau
B.Va, nai
C.iau
D. Ne-am
E.I-au..
F. Neam
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Alege Forma Corecta:Când La/l-a Văzut Pe Marele-Luminátor Ca Vrea SaIndăcelul Cafeniu, La/l-a Rugat:- La /L-a Noapte Este Beznă Şi Mi-e Tare Frica. Dalumină!
Ce Este Un Predicat Nominal Si Ce Este Un Predicat Verbal Cum Le Pot Deosebi Va Rogg Maine Am Teza Si E Aingurul Aubiect La Care Nu Ma Descurc
Va Rog Este Urgent!Continuarea Textului:teacher Said:I've Used Hip Hop Songs In Class,and I Have Never Seen Students So Enthusiastic About History!It's Unbeliev
Exercițiul 10 Va Rog Mult!!!!
Cum Se Face Spre Exemplu Asta ? Rezultatul Este 32 Supra 9 Dar Nu Stiu Cum S-a Ajuns La Acest Rezultat,nu Stiu Cum Se Calculează.Va Rog Sa Ma Ajutati,maine Am T
Va Rog Un Text De Aprox 30 Randuri In Care Sa Scrieti Despre Excursia La Un Muzeu Istoric(din Imagini) Din Perspectiva Unui Elev
Urgent Vreau Ajutor Va Rog Frumos!!!!! Prisma Patrulatera Regulată ABCDEFGH Are Bazele Patrate. Se Cunosc AB=6m, AE=8m. M Mijlocul Lui BC, M∈BC Și N Mijlocul Lu
Cinci Propozitii Cu Sau Și Cinci Propozitii Cu S-au
Un Număr Este Cu 400 Mai Mare Decât Altul. Dacă Se Iau Din Primul 30 Și Se Pun La Al Doilea, Acesta Devine De 2 Ori Mai Mare Decât Primul. Aflati Numerele. Cls.
Figuri De Stil In Poezia ,,Bradul” De Vasile Alecsandri?