RO Study
👤
Didy012
Didy012
04-06-2020
Chimie
a fost răspuns
Ex.: 4 Dau coroanaaaa!!!
Răspuns :
Pokju8888
Pokju8888
04-06-2020
Răspuns:
Explicație:
Al Cl3 clorura de aluminiu
Mg(NO3)2 azotat de magneziu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! In Cateva Zile Plec In Tabara Si Trebuie Sa Invat Ceva Despre Grecia. Imi Poate Alcatui Si Mie Cineva O Mica Compunere Despre Grecia Antica Si Grecia De
Dintr-o Lada De Struguri Ce Cantareste [tex] 12\frac{1}{4} Kg [/tex] S-au Vandut Succesiv [tex] 7\frac{2}{3} Kg[/tex] De Struguri . Ce Cantitate De Struguri A
Precizati Care Dintre Urmatoarele Adj De Mai Jos Au Grade De Comparatie Si Care Nu Cu Grad De Comparatie/fara Grad De Comparati
O Cateta A Unui Triunghi Dreptunghic Are Lungimea De 8 Cm. Aflati Lungimea Celeilalte Catete , Stiind Ca Este Cu 5 Cm Mai Mica Decat Lungimea Ipotenuzei.
Inversul Numerului 3 Supra 5 Si 1,2
Care Ma Poate Ajuta Cu Exercitiul 57? :(((
Va Rog! Sistemul Nu-mi Da!
Cine Imi Poate Compune Un Text Cu Urmatoarele Cuvinte Si Expresii: la Mare,l-a Aruncat, L-a Bronzat,la Plaja,la Soare,l-a Udat. Da-i Un Titlu Potrivit Da-i Un
Stabileste-ti O Noua Intalnire Cu Colegul/colega Ta !Trebuie Sava Documetati Serios Despre Legenta Contelui Dracula , Pentru A Concepe In Jurnal , Un Ghid Turis
Cate Numere Naturale De Forma Abcd Cu Bara Deasupra Exista , Care Sa Indeplineasca Conditia : A + B + C = D , Unde D Mai Mic Sau Egal Cu 4 ?