RO Study
👤
InfinityBoy
InfinityBoy
03-06-2020
Istorie
a fost răspuns
De-a lungul timpului, biserica a fost ...
Răspuns :
User123011c4225
User123011c4225
03-06-2020
Răspuns:
Una din institutiile cu dominatia cea mai mare fata de lume.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Ecuatia Dreptei Care Trece Prin Punctul A(-1,1) Si Este Perpendiculara Pe Dreapta D:5x-4y+1=0
Imi Poate Da Cineva Raspunsurile? Se Dă Textul: Era Dimineaţă, În Ziua De Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, Când Ieşeam Din Humuleşti Şi Fetele Şi Flă
Ce Inseamna Generozitate
Ajutati-ma Sa Ma Descriu Pe Mine In Limba Franceza (am 15 Ani Imi Place Sa Fac Plimbari La Aer Curat ,sa Citesc Diferite Carti, Sa Ascult Muzica ,sa Imi ajut So
DAU COROANA PRIMULUI RASPUNS CORECT!!!Raportul Ariilor A Doua Pătrate Este Egal Cu 36 Supra 25. Determinati Raportul Laturilor Celor Doua Pătrate Și Raportul Pe
Care Este Media Aritmetica A Celui Mai Mare Numar De Trei Cifre Distincte Si A Celui Mai Mic Numar De Trei Cifre Distincte,impare?dau 20 Puncte+coroană.
La Demonstrarea Monotoniei Unui Șir De Numere Am O Nelămurire. De Ce Sunt Puse Semnele ≤ Și ≥? Până La Urmă Într-un Șir Acea Diferență Nu Are Cum Să Dea 0, Într
Alcatuiti Va Rog Un Cinquain Despre Vint
A=63 La N +7 La N+1 * 3 La 2n+1-21 La N * 3 La N+2,n Apartine Numerelor Naturale Divizibil Cu 13
Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rog Cu O Conpunere De 6-8randuri ,in Care Sa Realizezi Un Portret Literar,utilizând Cuvintele : Ochii Tristi,glas Moale,serios.