RO Study
👤
Sadwadsa
Sadwadsa
02-06-2020
Matematică
a fost răspuns
Testul 1 va rog ajutati-ma. Dau coroana
Răspuns :
Vladcertezeanup2keym
Vladcertezeanup2keym
02-06-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Raportul Lungimilor Laturilor A Două Pătrate Este 2 Supra 5.Află Raportul Perimetrelor Celor Două Pătrate. 2.Raportul Perimetrelor A Două Pătrate Este 3 Supra
Vă Rog Să Mă Ajutați!!!! Asta Este Matematică De Clasa A Cincea: Nr. Necunoscut. 314846 : (6•85+x) -493=109
Va Rog Frumos Ajutati-ma Sau Funda
Va Rog Sa Ma Ajutați!!!! Va Roggg. Dau Coroana!
Ma Puteti Ajuta La Acest Exercițiu?dau Coroana ( Nr 12.)
Puteti Sa-mi Spuneti Va Rog Care E Diferenta Intre Cele 5? (Intre Primele 3 Ma Intereseaza Mai Tare: Revenue, Operating Income Și Net Income)
Da Trei Exemple De Cuvinte Compuse Care Se Stiu Cu Cratima. Alcatuieste Cu Fiecare Cate Un Enunt,utilizand La Final Semnele [. ! ?] Pls Cine Face Primul Dau Co
Scoateti Intregi Din Fractie A) 11 Supra 5 B)23 Supra 5c)32 Supra 4 D)21 Supra 8 E) 17 Supra 12F) 29 SUPRA 11G)48 SUPRA 8 H)51 SUPA 7 I 27 SUPRA 17 J) 166 SU
Analizeaza Substantivele Subliniate, Precizand Genul, Numarul,cazul , F.s , Forma Articulata/nearticulata, Precedat Sau Nu De Prepozitie:•Reusita (gratie Efortu
Intr-un Sac Se Afla Mai Multe Jucarii De Plus; 18 Ursuleti, 15 Catelusi Si 10 Pisicute.sa Se Afle Care Este Cel Mai Mic Numar De Jucarii Pe Care Trebuie Sa Fim