RO Study
👤
Vasiletudorean
Vasiletudorean
17-03-2015
Limba română
a fost răspuns
SA POVESTESC ESTE LA MODUL ...?
Răspuns :
Dulceatzaa2
Dulceatzaa2
17-03-2015
Este la modul conjunctiv, timpul prezent. Il recunoastem datorita conjunctiei ,,
sa
'' ,care e prezenta doar in fata verbului la modul conjunctiv.
Answer Link
Andreeavaler
Andreeavaler
17-03-2015
la modul conjuctiv deoarece la acest mod se foloseste "sa "
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Amplificati Pe Rand Cu 2,3,5 Si 10 Urmatoarele Fractii: 3 Supra 5,7supra 8,11 Supra 13,10 Supra 7,21 Supra 23 ,50 Supra 49,101 Supra 99,31 Supra 25,0 Supra 10.
Construiti Doua Propozitii In Care Pronumele Personal De Persoana A 3 Nr Singular Si Plular, Genul Feminin Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Pronominal. Va
Alcatuiti Un Scurt Dialog Despre Viata Voastra De Elevi In Care Sa Folositi Formele Neaccentuate Ale Pronumelui Personal:imi,mi,ne,ni,iti,ti,ii,i,ma,va DAU CORO
Intr-o Scoala Sunt Inscrisi In Ciclul Primar 1745 De Elevi , Iar La Ciclul Gimnazial Cu 694 Elevi Mai Multi. Intr-o Zi Au Fost Absenti De La Cursuri 19 elevi De
Lucian Este Cu 33 De Ani Mai Tânăr Decat Tatăl Sau . Cand S-a Născut Lucian , Tatăl Avea Jumătate Din Vârsta Bunicului . Ce Vârsta Avea Bunicul ?
Scrieti Ca Numar Zecimal Fractia: 5/125 7/125 8/160 3/150
Va Rog !! Daca Se Pote Facetimi Si Mie Un Interviu In Engleza Despre Un Loc De Munca !!! Multumesc !!! URGENT !!!
O Propozitie Cu Prieten In Care Folosim :
La Orade Abilitati Practice Maria A Confectionat 17 Stelute Rosiicu 12 Mai Putine Stelute Albastre Iar Verzi De 3ori Mai Multe Decat Cele Albastre .cate Stelut
O Compunere Incepind Cu As Vrea Sa Am