Răspuns :
Răspuns:
Având in vedere gospodăria si copilăria naratorului personaj si avand in vede copilăria mea in primii ani de viata pot sa relatez:
Pe vremuri copii, tinerii, bătrânii care sunt acum bătrâni trăiau în alte vremuri. Fără tehnologii avansate, fără curent
electric sau fara utilități pe care acum le considerăm nelipsite din viata noastra. Strămoșii si moșii noștri erau extrem de diferiți fata de generația de acum, ei vorbeau in grai aparținând de fiecare zona din țară, aveau un limbaj aparte, aveau sobe de piatră și case din chirpici, haine confectionate de ei, gospodăriile foarte bogate si sănătoase, rînduială mare, veselie, aer curat.
Acum generația mea, trăiește intr o eclipsă a tehnologiei, a internetului și multe alte lucruri.
În copilăria mea era o diferenta in lumea internetului, nu si in viata normal de zi cu zi. Eram in copilărie un copil bucuros, alături de bunici de străbunici, de animale, de flori, de jucării, de prieteni, era normal sa avem telefoane si tablete si tot felul de aplicatii pe care le învățăm si le practicam deoarce cum am mai spus tegnoligia avansa si inca avanseaza.Era frumos pe vremuri, păcat ca nu mai este "moda"...