RO Study
👤
95110
95110
01-06-2020
Geografie
a fost răspuns
Vă rog repede dau coroană
Răspuns :
IGeo
IGeo
01-06-2020
Răspuns:
Coloana A este cea cu numerele scrise ingrosat.
1.
1, 5
2.
3, 6
3.
2, 8
4.
4, 7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ilustrati Grafic Mijlocul Segmentului AB In Urmatoarele Cazuri: a) AB=18 Cm b) AB=AC+CB, Unde AC=7cm, CB=5cm c) AB=AC+CB, Unde AC=8cm,CB=6cm. Va Rog Repede!
Salut! Am Nevoie De O Compunere Narativa Cu Titlul "Razboiul Jucariilor" Cat Mai Repede Posibil. Sa Fie Intre 8-12 Randuri. Mersi!
Imi Dati Ex De Ape,rauri,fluvii Din SUA Plz? Dau Coronita!
Cum Reuseste Praslea Sa Castige Increderea Imparatului Si Sa-l Convinga Sa Mai Lase Un An Pomul Netaiat?
Ana A Depus La O Banca Suma De 203 Dolari.Aflati Cat Va Avea Dupa Un An Daca Dobanda Anuala Este 30 La Suta. Cu Rezolvare Completa.
Triplul Diferentei Dintre Un Nr. Necunoscut Si 5,7 Este Egal Cu Dublul Nr. Respectiv Mărit Cu 7,5 . Determinați Nr. Respectiv
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Fac O Compunere? Trebuie Sa-mi Imaginez Ca Sunt Un Ghid Prezentand Traditiile Pascale. Va Rog Dati-mi Cateva Idei Macar Nu Am Inspitat
Care Este Cel Mai Iute Mamifer Din Africa?va Rog Multttttt
Cum Se Traduce Corect: "When Sadness Turns Into Motivation And You Do Everything You Can Until You Forget The World." ?
Un Tren Personal Pleaca Din Gara X La Ora 14 Si 43 Minute Si Ajunge In Gara Y La Ora 17 Si 10 Minute. Calculeaza Cit Timp Dureaa Calatoria