RO Study
👤
Neikumarius
Neikumarius
01-06-2020
Franceza
a fost răspuns
pluralul lui un landau
Răspuns :
Npop656
Npop656
01-06-2020
Răspuns:
Un landau-une landau
Explicație:
Nu știu sigur, dar sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Observă În Imaginea 17 O Parte Dintr-undocument Creat Într-un Editor De Texte.a) Ce Elemente Grafice Conține?b) Ce Operații Crezi Că Poți Efectua Asupraacest
În Virful 4 Al Dreptunghiului ABCD Care Are Laturile AB = 120 Cm Şi AD = 209 Cm, Se Ridicl Perpendiculară AM Pe Planul Dreptunghiului. Ştiind Că Segmentul MC Fo
1 Prezintă Colegului De Bancă Ce Ai Reținut Din Text Care Colegului Să Facă Același Lucru Dacă Nu Înțelegi Mesajul Solicită Să Repete Folosind Enunțurile Ce Ai
Povestește În Scris Fragmentul Al Treilea Din Lebedele De Hans Christian Andersen
23. Alcătuiți O Compunere Cu Ajutorul Următoarelor Substantive: Întrecere, Alin, George, Zenia, Gheorghe, Fuga, Bucuria, Entuziasmul, Aplauzele, Voința, Terenul
Dacă Mărim Treimea Unui Număr De 5 Ori ,produsul Îl Micșorăm Cu 20 ,iar Restul Obținut Îl Împărțim La 8, Obținem Numărul 20 .Află Numărul Inițial. Va Rog Dau Co
Scrie Câteva Informații Din Text Care Ți S Au Părut Interesante Precizează Din Ce Parte A Textului
Mama Vrea Sa Cumpere O Masina De Spalat De 1738 Lei. Ea Are 2000 De Lei Si Isi Doreste Si Un Frigider Care Are Pretul Reprezentat De Un Numar Format Din Aceleas
4)patru Cuvinte Semnificative, Orice Parte De Vorbire Ce Încheagă Intr-o Formula Imaginea Generala
1 Completează Spațiile Libere Cu Termenii De Mai Jos. Rinichi, Situaţii De Stres, Medulosuprarenala, Corticosuprarenala