RO Study
👤
Cristymarian
Cristymarian
01-06-2020
Engleza
a fost răspuns
Ex 6 .... Mulțumesc !
Răspuns :
Bretzels
Bretzels
01-06-2020
Răspuns:
1. delivered
2.get
3.have,had
4. meets
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Scad Dintr-un Nr Sesimea Obtin 35.Afla Triplul Nr
EXERCITIUL 1 Scrie Toate Numerele Posibile De Forma Ab {doua Cifre } Cuprinse Intre 63 Si 83 Unde . A < B ;
Varstele Bunucilor Lui Alin Sunt Numere Pare,consecutive.cati Ani Poate Avea Fiecare Din Cei Patru Daca Unul Dintre Ei are 50 De Ani?
Suma A 4 Nr Este 32.Daca Primul Nr L-am Mari Cu 3 ,pe Al 2 -lea L-am Mari De 3 Ori ,pe Al 3-lea L-am Micsora De 3 Ori, Iar Pe Al 4-lea L-am Micsora Cu 3 ,cele P
Problemele Din Imagine
Este Un Rebus;sa Ne Jucam; O Scadere Repetata; Deimpartitul Impartit La Cat; Cel Putin Egal Sau Mai Mare Decat Scazatorul; Numerele Dintr-o Inmultire; Al Doilea
Ce Figuri De Stil Formeaza Verbele De Mai Jos ? "Mana Se Supunea. Piciorul Se Supunea " "Matura Zapada Cu Labele" "lopetile Au Inceput Sa Despice Apa " "amint
Daca Elevii Unei Clase S-ar Aseza Cite Doi In Banca, Ar Ramine 3 Elevi Fara Loc, Iar Daca Sar Aseza Cite 3 In Banca, Ar Ramine 4 Banci Libere.Citi Elevi Si Cite
Cate Nr Naturale De La 1 La 100 Sunt Divizibile Cu 6 Si 8?
Un Calator Are De Facutun Drum ,In Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Drumul, A Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mai Mica Decat Mai Avea