RO Study
👤
Alexamariasima9
Alexamariasima9
31-05-2020
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutati-ma!!!!!!
Răspuns :
Eve007
Eve007
31-05-2020
1. Parallels
2. Equator
3. Prime Meridian
4. Meridians
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteți Să Îmi Dați Rapid Răspunsul La 4 Și 5
9. Asociază Fragmentul Din Istoria Lui Răzvan De Horia Corcheș Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 10
Găsește Un Alt Final Textului De Mai Sus : Bunicul Și Nepotul
Menționeză Felul Verbului A Fi Din Enunțurile De Mai Fos. Unchiul Meu Este Pompier. Ai Fi Mânact Înghețată? Cățelul Este În Curte. Să Fi Ascultat Mai Atent Simf
4. Un Biciclist A Parcurs În Trei Zile 258 De Km. În Prima Zi A Parcurs O Treime Din Distanţă, Iar A Doua Zi Cu 15 Km Mai Putin Decât În Prima Zi. Câţi Km A Par
AJUTOR!DAU COROANA! Prezentati Alte Doua Fapte Istorice Referitoare La Țarile Române Si ,,Problema Orientala ", În Afara Celor La Care Se Refera Sursele A Și B.
Augustin Devian Mă Ajutați Cu 20 De Exerciții Cu Funcții Surjective Vă Rog Frumos.
La O Reuniune De 10 Persoane, Fiecare A Dat Mâna Cu Fiecare Dintre Ceilalti Participanti. Câte Strângeri De Mână Au Fost? Pt Clasa A Patra Va Roggg Dau Inima Și
РЕШИТЕ ПОЖАЛУЙСТА !!!!!!!!!
Calculand Radical Din 56-radical Din 32+radical Din 72-radical Din 18, Se Obtine: a. 2 Radical Din 2 b. 3 Radical Din 2 c. 4 Radical Din 2 d. 6 Radical Din 2