RO Study
👤
Nastasarihanna
Nastasarihanna
31-05-2020
Limba română
a fost răspuns
propoziții cu a năvăli
Răspuns :
Oanatraistaru45
Oanatraistaru45
31-05-2020
Răspuns:
El nu a spus ca va navali in camera mea
Explicație:
sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Aproximati Cu Eroare De 0,01 Prin Lipsa Urmatoarele Caturi : a)181:3 b)47:13 2) Rotunjiti La Zecimi Caturile Urmatoarelor Impartirii: a)16,31:3 b)71,67:0,7
Un Produs , Dupa 2 Reduceri De 10% Si 15% A Ajuns La Pretul Cutare Aflati Pretul Initial!Nu Stiu Exact Datele Dar In General Cum S-ar Face?(exerses Pentru Un Te
Ajutațimă Vă Rog Frumos... Trebuie Sa Alcatuiesc O Compunere Cu Titlul: Oraşul Meu Ungheni... Da Numa Să Fie În Limba Rusă ...Mulțumesc Mult Tuturor Celor Care
Pe Aragaz Sunt Doua Vase Cu Apa. Apa Din Primul Incepe Sa Fiarba Dupa 35 Minute Iar Din Al Doilea Dupa 43 Minute.Cand Vasele Au Fost Puse Pe Foc Ora Arata 10 Si
Un Fir De Metal Cu L=2 M Are Diametru 0,2 Mm Cat Este Rezistibilitatea Metalului Daca Rezistenta Fierului Este 58 Ohm
Repede !!! Descrierea Unui Obiect In Engleza In Romana Si In Engleza Repede Va Roggggg!!!!!
Dintr Un Balot De Stofa De 34,5 M S Au Vandut,in Prima Zi , 14,15metri Iar In A Doua Zi , Cu 2,7 Metri Mai Putin. Ce Lungime Are Bucata Ramasa Dupa A Doua Zi? s
Redacteaza O Compunere In Care Vei Introduce Dialogul, Relatand O Intamplare Din Viata Ta Si A Unui Prieten Necuvantator.Va Rooooggggg.........dau 50 P. Si Mult
Radical Din 104? Rapid Va Rog
Cine Imi Poate Spune Si Mie Functile Sintactice?