RO Study
👤
Inesmoldovan2006
Inesmoldovan2006
29-05-2020
Biologie
a fost răspuns
Exemple de fructe false,va rog
Răspuns :
Iris19denisa
Iris19denisa
29-05-2020
Răspuns:
castravete pere tartacuta
strugurii, ananasul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vaaaaa Rogggg Frumosss Sa Ma Ajutatii!!!!! Va Dau Coroanaaa! Am Un Ex La Engleza Cu Prezent Simplu Si Continuu De Clasa A 5 A !!!! VA ROG EU MULT SA MA AJUTATI!
Pilda Neghineiinvataturi Si Concluzii Personale / Punerea In Practica.va Rog Urgent!
Explicat Explicati Sensul Cuvantului Freamat Si Alcatuiti Cateva Enunturi Cu El
Andrei A Văzut La Grădina Zoologică 6 Urși, De 3 Ori Mai Multe Maimuțe Și Lei Cu 15 Mai Puțin Decât Numărul Maimuțelor. Câte Animale A Văzut Andrei La Zoo? DAU
Va Rog Ex 10 Si Explicați Pas Cu Pas Cum Se Calculează.
Într-o Tabără Au Sosit 288 De Elevi.Numarul Băieților Reprezintă 4/5 Din Numărul Fetelor.Cati Băieți Și Cate Fete Sunt In Tabăra?
Am Nevoie De Un Rebus Cu CUVÂNTUL Istoric ,, Cititor". Va Rog Mult!! DAU COROANA!!!
Pentru Reamenajarea Parcului Din Orașul Nostru Au Fost Cumpărate De 5 Ori Câte 8 Bănci, Respectiv De 7 Ori Câte 10 Felinare. Câte Obiecte Noi Au Fost Cumpărate
Caracterul Liric Al Poemului Este Susținut De Natura Complexa A Eului Liric,care-și Asuma Câteva Ipostaze:îndrăgostitul Reflexiv,elegiac,optimist,decepționat,s
Fără Acțiuni Exterioare, Din Cauza Inerției, Corpurile Vor Rămâne În Repaus Sau Se Vor Mișca .......... Și Uniform. Cuvântul Are 10 Litere! Help!!!