RO Study
👤
Gigelsamp981
Gigelsamp981
29-05-2020
Matematică
a fost răspuns
VA ROG ! AM NEVOIE URGENT !!
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-05-2020
Răspuns:
-23
Explicație pas cu pas:
In poza ai explicatia pas cu pas
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Parti De Vorbire Sunt Urmatoarele Cuvinte : Taietorul ,doua, Ti, In . Vaa Rogg , Ajutati-maaa Multumesccc
Care Stat Romanesc A Fost Antrenat In Razboiul De 30 De Ani? Si Cine Era Imparatul Germaniei In Momentul Izbutiri Razboiului ?
Dintr-o Damigeana Bunicul Scoate In Prima Zi-o Treime,a Doua Zi Pe Jumătate Din Ce A Rămas Si A Treia Zi Restul De 10 L.ce Capacitate Are Damigeana?
Rezolvati Ecuatia : x^2+x+(2/x)-4=0 Va Rog Sa Ma Ajutati!
Transcrie Propozițiile Din Fraza Urmatoare:Sub Flori De Mar Ce Mi Se Scutură In Par Se Umple Sufletul De Soare. Precizând Felul Lor.
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele Usor Greu Toamna Martea Ziua Des Dificil Seara Sa Fie Adverb Si Substanv Sau Adjectiv
Puteți Să Mă Ajutaťi Cu Exerxițiile 4 Si 5
Pretul Unei Biciclete Se Mareste Cu 20%:dupa Un Timp Se Scumpeste Din Nou Cu 10%,ajungand La Pretul De 264 Lei.care A Fost Pretul Initial?cu Ce Procent Din Pret
Suma A Trei Numere Este 363. Primul Nr.este Cu 97 Mai Mare Decât Al Doilea , Iar Al Treilea Este De Trei Ori Mai Mic Decât Al Doilea. Află Numerele
FIerul Cu Masa 12,2 Grame A Fost Topit Cu 6,4 G De Sulf. La Produsul Obtinut, S-a Adougat Acid Corhidric In Exces. Gazul Care S-a Degajat A Fost Trecut Prin Sol