RO Study
👤
Mymy20
Mymy20
29-05-2020
Geografie
a fost răspuns
cum se numesc cei care iubesc mediul inconjurator
Răspuns :
DariaDenisaAndries
DariaDenisaAndries
29-05-2020
Răspuns:
Oameni , animale , viețuitoare ,vietăți !
Sper ca te-am ajutat .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fiica Mama Si Bunica Au Impreuna 108 Ani. Sa Se Afle Varsta Fiecareia, Stiindc Ca Fiica Este De 7 Ori Mai Tanara Decat Bunica Iar Mama De 4 Ori Mai In Varsta De
1 Alchinele Sunt Hidrocarburi Aciclice Cu Molecule .... ( Polare/nepolare) 2 Al Doilea Termen Din Seria Omoloaga A Alchinelor Formeaza ...... In Reactie Cu Ap
2.Complete Avec Le Verbe Avoir. 1. J' ... Joue Avec Le Chat. 2.Il ... Prefere Le Chocolat 3.Vous...ete Au Marche. 4.Elles ... Choisi Les Fleurs Rouges. 5.Tu ...
Mentionati Cinci Caracteristicii Geografice Ale Regiunii Europa Centrala
Trouve Les Sujets. 1. ...avons Reussi Notre Dessin. 2. ... A Ete Chez Ses Amis. 3. ....avez Rempli Cette Fiche. 4. ...... Ai Parle A Papa. 5. ... A Eu Des Crepe
Bună. Îmi Puteți Redacta O Compunere Despre 8 Martie.
Concentratia De Sare Dintr-o Solutie Este De 17/100.Ce Cantitate De Sare Se Gaseste In 2,75 T De Solutie?
Alina Si Raluca Au Cules Impreuna 20 De Viorele.Stiind Ca Alina A Cules De 3 Ori Mai Multe Decat Raluca.Sa Se Afle Cate Viorele A Cules Fiecare?
Analizeaza Pronumele Din Fragmentul Urmator. Sa Vedem Ce Ne Fac Trandafirii Pe Care I-am Ingropat Asta Iarna.Ar Fi Vremea Sa Le Scoatem Tulpinile La Lumina.ANA
Trei Copii Au Impreuna 392 De Timbre .primul Are Cu 5 Imbre Mai Putin Decat Al Doilea,iar Al Trilea Cu 7 Timbre Mai Multe Decat Al Doillea.cate3 Timbre Are Fiec