RO Study
👤
Smiley45
Smiley45
28-05-2020
Engleza
a fost răspuns
Mă poate ajuta cineva la acest ex va rog
Răspuns :
Ralucaidk
Ralucaidk
28-05-2020
1. B
2. C
3. A
4. B
5. A
6. C
7. A
sper ca te am ajutat :)
Answer Link
Jjnnbu
Jjnnbu
28-05-2020
Răspuns:
B.mix
A
.
a
m
going
to
help
A.am
having
C.will
touch
A.won't
Sper ca am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cât Face 2 La Puterea A 10
Cora Are 18 Jucării, Iar Sora Sa Mai Mică 6.Formulează Intrebarea, Astfel Încât Problema Să Se Rezolve Prin Operație De:împărțire:
Prop Cu Bine In Care Sa Fie Adjectiv
Recunoașteți Predicatele Si Prin Ce Se Exprima (De Unde Este Desenat Cu Albastru Pana Unde Este Din Nou Cu Albastru)
Selectati Epitetele Din Pasajul Din Povestea Padurea Petrisorului De Mihail Sadoveanu Care Incepe Si Se Termina Cu Urmatoarele Cuvinte:Un Grangur....frunzele Lu
Fie Un Triunghi ABC Si M,N,P Mijloacele Laturilor.Demonstrați Ca Perimetrul Triunghiulu MNP Este Jumătate Fin Perimetrul Triunghiului ABC.Daca Perimetrul Triung
Perimetrul Unui Teren În Formă De Dreptunghi Este 12164 M.Să Se Afle Lungimea Termenului, Ştiind Că Lățimea Este 2402 M.
1.In Partea De Sud Vest A Asiei O Veche Civilizatie Neolitica S-a Dezvoltat De-a Lungul Fluviului.........................2.Cel Mai Mare Port Al Asiei De Est Si
Cati Ani Are Uniunea Europeana
Otetul (solutia De Acid Acetic) Se Aplica In Arta Culinara La ,,stingerea'' Sodei Alimentare (NaHCO3).Calculeaza Volumul De CO3 (c.n.) Obtinuta La Interactiunea