RO Study
👤
Mara2251
Mara2251
28-05-2020
Fizică
a fost răspuns
300000 km/s =........ m/s
Răspuns :
Tutorialevideo19
Tutorialevideo19
28-05-2020
Răspuns:
300000 km/s =300000000 m/s
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Rezolvă Problema Prin Exerciţiu:Mariana A Cumparat 7 Kg De Mere Şi De 5 Ori Mai Multe Kg De Mandarine.Câte Kg De Fructe A Cumpărat În Total?Rezolvare:
Peste 9 Ani Mama Va Avea 41 De Ani Iar Fiica 17 Ani Află Câți Ani Au Trecut De Când Fiica Era De Cinci Ori Mai Mică Decât Mama Sa
Vă Rog Ajutațimă Cu Ex 10. Promit Dau Inimă, Mă Abonez Și Dau Coroană
Gaseste Un Nr Stiind Ca , Daca La Triplul Lui Se Aduna Jumatatea Sa Si Sfertul Sau Si 25 ,se Obtine 1000 ? DAU COROANA
Corectează Textul, Adăugând Semnele De Punctuație Corespunzatoare.Text.Va Rog Ajutati Ma. Am De Facut Urgent O Temă La Română Despre Romanul Colinda Unchiului T
Întocmiț (scrieti)o Listă Cu 10 Reguli Care Ar Trebui Respectate De Toți Românii, Pentru A Proteja Mediul Înconjurător.
Propoztii Cu: Sa Fi Ascultat,sa Fii Ascultat.sa Fi Trimis,sa Fii Trimis.sa Fi Crezut,sa Fii Crezut
Ajutatima!!!Dau Coroana !!!am Facut Un Pic Din Ex Dar In Rest Nu Mai Stiu
Emisferelecerebralea. Au Substanță Cenuşie La Exterior,b. Au Pe Suprafata Lor Lobi;c. Se Leagă Prin Nervi De Organele De Simț;d. Au Rol În Vorbire, Învătare, Me
Ce Pot Sa Fac Daca Atunci Cand Cineva Ma Suna Eu Nu Il Aud?Si Am Descoperit Ca Nici Persoana Acea Nu Ma Aude Pe Mine...Va Rog Ajutor!!!!! Sunt 100 De Puncte !!!