RO Study
👤
Biiij
Biiij
28-05-2020
Engleza
a fost răspuns
Nu stiu exact ce sa pun pe spatiile punctate.
Răspuns :
Neagu34
Neagu34
28-05-2020
Răspuns:
1. is
2. aren't
3. swimming
Explicație:
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Sa Construiesc O Prop.cu Un Adverb Provenit Din Substantiv Si Alta Cu Un Adverb Provenit Din Adjectiv....va Rog Ajutati-ma!!!multumesc Anticipat!!!!
Cum Se Face Media Aritmetica A 3 Numere Ca Am Uitat :)))
O Compunere In Care Sa Scrii:-cel Putin 2 Trasaturi Ale Intelepciunii-sa Realizezi Un Portret Al Omului InteleptVA ROOOOOOOG MULT MULT DE TOT SA MA AJUTATI
AJUTOR VA ROG DIN SUFLETcum Se Calculeaza La Puteri Stiind Ca :avem Aceeasi Exponenti Dar Baza E Diferita
Daca X+y=8 Si Y+2z=35,calculati :5x+13y+16z
Dacă La Dublul Unui Număr Adăugăm 1 Supra Cinci Obținem -4 Supra 3 .Determinați Numărul.Vă Rog Repede.
BUNA! MA PUTETI AJUTA CU ACEST EXERCITIU? :)Identificati Antonimele Din Urmatorul Text:,,Sa Fii Curat, Sa Fii VoiosAsta-i Frumos!Sa Fii Murdar, Posomorat,Asta-i
Am Trei Intrebari :1) Alcatuiti Propozitii In Care Sa Demonstrati Omonimia Cuvintelor: Somn , Liliac , Roaba2) Gasiti Cuvintele Omonime Din Urmatorul Calambut A
1.Dati Antonimul La Cuvantul Carte:2.Precizati Cuvantul De Baza De La Care S-au Format Urmatoarele Cuvinte: A.destainui B.nebunatic C.nesuferiti D.cuceritoare3.
Grupati Cuvintele Subliniate In Versurile In Cuvite Monosemantice Si Polisemanticecapra Mananca