RO Study
👤
Dcburla123p9jjfx
Dcburla123p9jjfx
27-05-2020
Geografie
a fost răspuns
Cine ma poate ajuta va rog!!
Răspuns :
Bocaemilia19
Bocaemilia19
27-05-2020
Răspuns:
D
c
b
b
a
d
a
b
a
a
d
Explicație:
cred ca sunt corecte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Cele Trei Numere A,b Si C, Stiind Ca : A+b+c=111 b:a=3 Rest 3 c:b=2 Rest 2
Salut! Cum Se Rezolva Acest Exercitiu: Sa Se Calculeze Suma Primilor 20 De Termeni Ai Progresiei Aritmetice (an)n€N Stiind Ca A4-a2=4 Si A1+a3+a5+a6=30. Mi-am D
Ana Si Aurel Au Strins La Pușculiță 80 De Lei.Suma Anei Este De 3 Ori Mai Mare Decât Suma Lui Aurel.Citi Lei Are Fiecare Copil.va Rog Să Mă Ajutați
Cum Se Zice La Foi Ziceti fara Injuraturi
Transcrie Enunțurile De Mai Jos ,punând Substantivele Din Paranteza La Forma Potrivita: (Fiul) Regelui Au Trecut Probele Cu Succes. (Testul ) De Evaluare Au
Scrie Semnele Potrivite Si Paranteze,astfel Incat Relatiile Sa Fie Adevarate 6 6 6 6 6 = 7 Altul 6 6 6 6 6 =0..... 6 6 6 6 6 =12 ! Va Rog ! Este Urgen
Vreu Să Mă Ajutați La O Problemã De Clasa A 4 (nu Sunt Sihură Că Rezoovarea Este Corectă)
Exprima-ti Propria Opinie Fata De Poezia "Si Daca..." De Mihai Eminescu. Sau Oricare Alta De Mihai Eminescu
1. Subliniază Substantivele În Cazul Ac, Apoi Completează Tabelul De Mai Jos După Funcţia Sintactică Pe Care O Au! A. Am Primit O Scrisoare De La Bunici. B. M
Descrie O Localitate Cunoscuta.utilizati Toate Supstantivele Propuse,adaugind La Ele Atribute Si Propozitii Subordonate Atributive. case monumente strazi drumur