RO Study
👤
Lungualiona77
Lungualiona77
27-05-2020
Matematică
a fost răspuns
2x+8=20 Rezolvare????
Răspuns :
Yoooy
Yoooy
27-05-2020
Răspuns:
2x = 20-8
2x= 12
x=12:2
x=6
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau 2 Nr. Sa Se Afișeze Suma, Diferența Și Produsul Lor.URGENT!!!! Dau 3 Stele
Rebus Sangele Va Rog Sa Ma Ajutati.
Alegeți Varianta Corectă:1)La 1 Septembrie 1939,Germania A Atacat:a)Cehoslovacia;b)Belgia;c)Polonia;d)Anglia.2)Cea Mai Mare Bătălie De Tancuri S_au Dat La:a)Mos
AnalizonAnalizează Predicatele Din Textul Urmator Dupa Modelul Din Tabel,„Puterile Adancului Se Trezisera De Pretutindeni Ei, Sub Ocrotirea Oarba Anoptil, Işi D
DAU COROANA!va Roooog
Romana:Ajutor, Vă Rog, Am Nevoie Până La Ora 6Completați Propozițiile Cu Numele Corecte Ale Figurilor. Drumul Parcurs Cu Mașina Este__________ Traseul Turistic
Vă Rog Ajuta Ti Ma La Ex.2!E Urgent Vă Rog!Dau Coroana ,5 Stele Și Multumesc!
Subiectul Al II-lea Redactează Un Text De Cel Putin 150 De Cuvinte In Care Sa Relatezi O Intamplare petrecută In Copilarie. Vei Folosi Cel Puţin O Secventa Nara
1)Economia Mondială A Început Să Se Contureze După: A. Marile Descoperiri Geografice B. Revoluția Franceză C. Revoluția Industrială D. Primul Război Mondial 2)
J.Jelecteaza Expresiile Care Evidenţiază Respectarea Unor Norme Morale.ul CompBuna Ziua!îmi Cer Scuze!Nu-mi Pasasuccess26S-o Expresie