RO Study
👤
Lucia1358
Lucia1358
27-05-2020
Engleza
a fost răspuns
1 . B)
Va rog, am nevoie urgent.
Răspuns :
Fuz11
Fuz11
28-05-2020
Eu cred ca e corect..........................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Litera Corespunzătoare Variantei Incorecte:a)fiecare Fată Trebuie Să Fie Regina Ptr.o Zi;b)jocul Trebuie Să Dureze O Săptămână Intreaga;c)fiecare Prim
Să Se Calculeze 3⁰,4²,2¹,3³,9¹⁵ ,2⁴,2011⁰,0²³DAU COROANĂ
Salutare! Am 11 Ani, Da Sunt Class A 5. Si Un Printen De Al Meu Cuz Un An Mai Mare Are O Iubita De 14 Ani, Sa Zic Sincer E Frumoasa Dar Cuz O Intrebare, Am Oche
Câte Numere De Tipul A B C Respectă Condițiile A Este Mai Mic Decât B Cu 3 Iar C Este Cea Mai Mare Cifră Pară Sunt Cel Mult Egale Cu 500 Suma Cifrelor Este Maxi
11. Menționează Funcția Sintactică Pe Care O Au Cuvintele Subordonate Verbelor La Forme Nepersonale În Poziție De Centru, De La Exercițiul Precedent.
Precizează Cele Două Categorii Umane Aflate În Opoziție,din Al Treilea Paragraf Al Textului!
Am Nevoie Urgent. Dau Coroana
„Bătrânul Dan Trăieşte Ca Şoimul Singuratic În Peşteră De Stâncă, Pe-un Munte Păduratic Vechi Pustnic, Rămas Singur Din Timpul Său Afară, Ca Pe Un Gol De Munte
Ill. Uniți Prin Săgeți Fiecare Enunt, Aflat În Coloana Din Stânga, Cu Enunțul Core Zátor, Aflat În Coloana Din Dreapta. (2 Puncte) În Coloana Din Stânga Sunt Sc
Cum Se Scrie Ștefan Pe Caietul Tip 1