RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce manca un porc dimineata,la pranz si seara
Răspuns :
Mihai6752
Mihai6752
17-03-2015
Dimineata-Mere
La prinz- Mere
Seara-iarba
Answer Link
Motanudeea
Motanudeea
17-03-2015
Daca este vorba de porcul domestic, atunci mananca porumb, bostani, sfecla, ,,l
ă
turi'' (adică cartofi+,,urluială''=orz+grau+porumb macinate) si buruieni.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9 Aflaţi X E N Stiind Că (2; 3; X; 9) = {2;3; 7; 9). Ajutați-mă
Gaseste Pentru Pumnalul Triplu Trebuchet Steleledimneii Hunamunga Modalitati Pașnice De Ale Folosi.
Pe Laturile (AB),(AC) Ale Tr ABC Se Considera Pct D, Resp E A.î AD/DB = AE/EC = K. Se Prelungesc Segmentele (BE) Si (CD) Respectiv Cu EM = K * BE Si DN = K * CD
VA ROOOG. AM NEVOIE FOOOARTE FOARTE REPEEEDEE. VA FOOOG. VA IMPLOOOR. DAAAU COROANAAAA
5 Alcătuieşte Două Enunţuri În Care Numeralul Cardinal 'cinci ' Să Fie Însoțit De Articolele Demonstrative Cei/cele. Scrie Apoi Alte Două Enunțuri Transformând
Stind Că [tex] \frac{a}{b } = \frac{3}{7 }[/tex]calculati [tex] \frac{2a + 3b}{4b} [/tex]am Nevoie Urgent
Uneste Cuvintele Sinonimesincer. Onest Orasenesc. Citadinvinovat. Culpabil Mila. Inculpatlacom
1). Rezolvati În Mulțimea Numerelor Reale Ecuațiile :a) X² = 24b) X² = 1,3(8)2). Rezolvati În Mulțimea Numerelor Reale Ecuația : X² = 75Va Rog!
Sinonim Pentru: Scrisul Lui Adrian Este (clar).
Un Participant A Observat Ca Masinile Din Parcare Sunt De 3 Culori:gri,negre Si Rosii.Masinile Negre Reprezinta O Treime Din Total,iar Cele Rosii O Jumatate Din