RO Study
👤
FRUMUSELICA
FRUMUSELICA
27-05-2020
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de punctul B, dau coroana
Răspuns :
Ana3611
Ana3611
27-05-2020
b) la ajutorul= substantiv comun, simplu, numarul singular, genul neutru, caz acuzativ, functia sintactica de complement prepozitional/C.I., precedat de prepozitia simpla “la” specifica cazului acuzativ
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Cineva Ajuta Va Rogggg Creatie De Proportii Pentru Instrument Solistic Si Orchestra Simfinica
Vascoza Face Parte Din Categoria Fibrelor De Origine: a. Vegetala b.minerala c.celulozica d.animala Ajutai-ma Repede!!! Va Rog Mult!!!
BUNA AM NEVOIE DE AJUTOR LA TEMA DE LA ROMANA FOLOSITI FORMELE DUMNEAVOASTRA DUMNEALUI DUMNEAIEI INTR-UN DIALOG IMAGINAR
Text Din 7 Enunturi Despre Iarna Unul Dintre Fenomene Cu Expresii De La Exercitiul Anterior
Mama Tatal Si Corina Au Impreuna 90 De Ani.mama Este De 3 Ori Mai In Varsta Decat Alina Si Cu 6 Ani Mai Mica Decat Tatal.ce Varsta Are Fiecare?
Care Sunt Pronumele Personale In Propoziția:S-apoi Tine Tu Minte,copile,ce-ți Spun Eu:ca De I-o Mai Da Lui Nasul Sa Mai Miroase Pe-aici,apoi Las'!....
Catul Impartirii A 2 Numere Este 6,iar Restul Este 9.Daca Deimpartitul,impartitorul,catul Si Restul Fac 143,aflati Nr. Va Rog Sa Ma Ajutati
Ajutati-ma Urgent!!! Suma A Trei Numere Este Egala Cu 1015. Daca Din Fiecare Numar Se Scade Acelasi Numar, Se Obtin Respectiv Numerele: 15, 132 Si 346. Care Su
Calculaţi Media Aritmetică A Numerelor A Şi B , Ştiind Că A Este Egal Cu 5supra3 Minus 3supra7 Si B Este Egal Cu 1supra3 Plus 3supra7. Si O Explicatie,va Rog..
Suma A Trei Numere Este 91.primul Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Doilea, Iar Al Treilea Impartit La Aldoilea Da Catul 4 Si Restul3.care Sunt Numerele?