RO Study
👤
Ddutu243
Ddutu243
27-05-2020
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu caravana
Răspuns :
Ivanionela95
Ivanionela95
27-05-2020
Răspuns:
Locuiesc într-o caravană veche.
Explicație:
Caravana-locuinta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Subiectele,predicatele Si Atributurile Din Urmatoarele Propozitii: Iezii Veneau In Salturi Grabite Spre Botul Bland Al Caprioarei.Soarele Auriu Se Asc
Asemanari Si Deosebiri Intre Textele:,, Romeo Si Julieta " De W. Shakespear Si ,,Cand Insusi Glasul " De Mihai Eminescuajutor Va Rog, Am Test Mainedoau Coroana
Ajutați-mă Va Rog Frumos Pls
De Ce Munții Din Orogeneza Alpină Sunt Mai Înalți Decât Cei Din Orogenezele Hercinică Sau Caledoniană? (răspundeți Scurt)
1.Ergänze Die Sätze Mit ,,kommen Undwohnen“.Woher......Hans?Er ........aus Spanien.Wo......er?Er .......in Madrid.Woher..........sie(sg.)?Sie...........aus Deut
1. În Ce Secol A Fost Întemeiat Primul Regat Dac Și De Către Cine 2. Cine A Fost Decebal Și Intre Ce Ani A Domnit Acesta 3. Precizați Calitățile Militare Ale Lu
Realizează O Compunere De 150-200 De Cuvinte, În Care Să Descrii O Grădină Înflorită. Vei Primi Punctajul În Felul Următor: 1. Stabilirea Unui Titlu Expresiv (1
Descrie , Im Cinci Enunțuri ,obiectul Folosit La Încălzitul Aerului .precizează: •cum Se Numește Obiectul ? •ce Întrebuințări Are ? •din Ce Este Confecționat
Spuneti Mi Ce Fel De Complemente Sunt Cele SubliniatePUNETI SI INTREBARILE
"aventurile Unui Fir De Nisip"Ce A Învățat Firul De Nisip Din Aventura Sa? Va Rog Repede