RO Study
👤
Mate23577
Mate23577
27-05-2020
Limba română
a fost răspuns
vaaaaaaaa rogggggggggg eee urgenttt
Răspuns :
Sfinx101011
Sfinx101011
27-05-2020
Substantiv. Întunecat-Luminos
Adjectiv. urat-frumos
Verb. Merge-stă
Adverb. Scuze nu stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pt Realizarea Unei Lucrari,un Muncitor A Primit 540 Lei Si Mai Are De Primit 0,(3) Din Suma Totala.Aflati Ce Suma De Bani Primeste Muncitorul Pt Realizarea Luc
Cat Este Radical Din 3 ?In General Radical Dintr-un Numar Care Nu Este Patrat Perfect ?
Despartiti In Propozitii Frazele Si Precizati Felul Lor: 1.Se Induiosa La Gandul Ca Ii Va Fi Dat Sa Traiasca In Liniste,sa Creasca Gaini Si Gaste. 2.Pe Ecranul
[tex] \sqrt{9 ^{2}+12 ^{2} } - \sqrt{121} [/tex]va Rog Ajutati-ma Si Explicati-mi. Maine Am Test Si Vreau Sa Iau Macar 6.
Cand Inghititi`o Gura De Apa `greutatea Apei Efectueaza Lucru Mecanic?
Un Mobil Parcurce O Distanta In 3 Zile . In Prima Zi Parcurge 25% Din Distanta , Iar A Doua Zi 60% Din Rest Si Au Ramas A Treia Zi 162 Kma) Care A Fost Distanta
A)Fie X, Y Aparține R, X²+4y(y+1)=4(x-1). Demonstrați Că |x+2y-1|≤2. B) Aflați Valoarea Maxima A Fracției -2a²+6a-8 Supra A²-2a+4 Aparține R.
Ajutati-ma Va Rog ......un Dialog Despre......Un Control De Rutina Facut De Un Agent De Politie Unui Sofer
Cum Se Analizeaza Pronumele Posesive ?
Buna! Cine Stie Sa-mi Spuna Si Mie Cate Un Epitet Metaforic Pentru Cuvintele : -lună -rîu -baiat -fata