RO Study
👤
Andreeaanda12
Andreeaanda12
26-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 10!! Va rog sa mi-l faceti!!!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
01-06-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa Imi Faca O Compunere Despre Un Peisaj Acvatic? :)
Buna! Vreau Si Eu Cateva Fraze Pe Care Le-as Putea Include Intr-o Compunere Despre Influenta Parintiilor In Educatia Copilului. (suna Pompos, Pe Scurt: Sunt Tot
Ajutoor! O Livada In Forma De Dreptunghi Este Imprejmuita De Un Gard.Ce Lungime Are Gardul Daca Lungimea Livezii Este 260 M,iar Latimea De 4 Ori Mai Mare? DAU
Media Artimetica A Trei Numere Este 114 , Iar Media Artimetica a Doua Dintre Ele Este 78 , 5 .Care Este Al Treilea Nr ? Va Rog Ajutatima !
Tipuri De Resurse Naturale Ce Pot Fi Folosite In Gospodariile Oamenilor Si Modul Lor De Utilizare Va Rog!
Hey, Imi Puteiti Spune Va Rog, 10 Figuri De Stil Care Sa Fie Explicatr Din "Desteapta-te Romane!"? Multumesc.
Transcrie Din Primele Doua Versuri, Doua Cuvinte Care Contin Hiat Si Un Cuvant Care Contine Diftong.Doi Prieteni Impreuna La Un Drum Calatorind,Un Urs Le Iesi-n
Alcatuiti Enunturi In Care Termenii Greu,rau,des,limpede,repede,adanc Sa Fie,pe Rand,adjective Si Adverbe
Pe Un Ogor S-au Semanat 3 Supra 12 Porumb,grau Cu 2 Supra 12,iar 2 Supra 12 De Secara.Ce Parte De Suprafata Ogorului A Fost Semanata?
Care A Fost pretul Initial Al Unei Jucarii Care,dupa O Reducere De 15%,costa 25,5 Lei?