RO Study
👤
160179
160179
26-05-2020
Matematică
a fost răspuns
38 hm+..... dam= 5000 m
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
26-05-2020
Răspuns:
38hm+...dam=50hm
...dam=12hm
120dam=12hm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
39. Într-o Clasă Sunt 27 De Copii. Dacă Pleacă 4 Băieţi Şi 3 Fete, Numărulfetelor Va Fi Egal Cu Cel Al Băieţilor. Câte Fete Sunt În Clasă?
Aș Dori Un Scurt Text După Următoarele Expresii Mireasmă Îmbătătoare Parfumul Naturii Înflorite Cerul Se Descuie A Ploua Din Belșug Vântul Poartă Pe Aripile Sal
Schols In The UK. The School Year Textul The School Year Begins In The First Week Of September And Finishes In The Last Week Of July IT Is Usually Divided Intro
:. În Ce Fel Poți Face Poezii Cu Ajutorul Cuvintelor?a) Dacă Ştii Să Le Înşiri Ca Pe Mărgele După Culoare:
VII. Înlocuiți Punctele Cu Propoziții Potrivite, Astfel În Cât Subordonatele Obținute Să Corespundă Cerinței:.......să Îşi Ceară Iertare. (AT).......să Își Cear
1a=5p 6. La O Lucrare De Evaluare Mihai Rezolvă Urmisonal Exercitius11şi Afirma Da Me Vakara 3. Afirmaja Pe Cze O Far16 + 15,154/14*-*√2+1Mihai Estea) Adevărată
Am Nevoie Rapid Va Rog! Determinați Numarul N Care Apartine Lui N, Astfel Incat Împărțit La 4 Da Rest 3, Impartit La 10 Da Rest 1, Impartit La 12 Da Rest 3 Iar
2.Mers Les Dialogues Dans Le Bon Ordre.a)Oui!Très Bien!Et Toi/Salut,ça Va?/Ça Va,merci!b)C'est Théo,un Voisin. /Salut,Théo,ça Va?/Qui C'est?
Comenteaza ,in 30-50 De Cuvinte , Versurile : Eu Sunt Dintre Acei/ Cu Ochi Halucinati Si Mistuiti Lăuntric,/ Cu Sufletul Mărit / Căci Am Văzut Idei, Urmărind Ro
Intr Un Pahar Berzelius Se Gasesc 6 G Pilitura De Cupru ,5,85 Gclorura De Sodiu ,1,6 G De Soda Caustica Si 80 G De Apa Se Cere: Stabileste Tipul Amestecului Di