👤
a fost răspuns

Ca Vă rog dau 100 de puncte rezolvați o fişă cu exerciții la franceză
Vă provoc să terminați fişa.Cine răspunde este un adevarat învingător.Îi provoc si pe cei mai buni la franceză.

Ca Vă Rog Dau 100 De Puncte Rezolvați O Fişă Cu Exerciții La Franceză Vă Provoc Să Terminați FişaCine Răspunde Este Un Adevarat ÎnvingătorÎi Provoc Si Pe Cei Ma class=
Ca Vă Rog Dau 100 De Puncte Rezolvați O Fişă Cu Exerciții La Franceză Vă Provoc Să Terminați FişaCine Răspunde Este Un Adevarat ÎnvingătorÎi Provoc Si Pe Cei Ma class=

Răspuns :

Răspuns:

Ex. I : Pagina 1

a→4 ; ți→t’ (ai grijă : apar 2 cuvinte diferite cadou si CD. E o greșeală de traducere. Dacă alegi să faci traducerea corectă a cuvântului  cadou, acesta se zice cadeau. Dacă nu, în loc de cadou, în fraza în limba română scrie și tu CD. Oricum ar fi, o modificare tot trebuie să faci. Sper că ai înțeles, nu e greu.  

b→2 ; vă→vous

c→5; îmi→mă

d→ 1; le→ lui

Ex. II : Pagina 2

1→lui (îi)

2→nous (ne)

3→me (îmi)….lui(îi)

4→ lur (le)

Ex. II : Pagina 3

a) vous (vă)

b) lui(îi)

c) leur( le)

d) nous (ne)

Ex. I : Pagina 4

a→5 ; îi→lui

b→2 ; ne→nous…. lipsește verbul dira : trebuia scris : Jacques nous dira son secret….

c→4 ; ți→t’

d→1 ; -mi→ me

e→3 ; le→leur

Succes!

Explicație: