RO Study
👤
Evelinpidighirnea
Evelinpidighirnea
26-05-2020
Limba română
a fost răspuns
propoziitie cu treaba
Răspuns :
Pogoniciromina
Pogoniciromina
26-05-2020
Răspuns:
Eu o ajut pe mama la treaba
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutați Pas Cu Pas
B Completează Enunţurile Cu Un Termen Potrivit Din Text: 1) Guvernanta Îi Vorbeşte Clarei Cu 2) Clara Este Lăsată Să Deschidă Cadoul În Timpul Lecțiilor, Deoare
12 Cum Erau Aşezați Lupii În Seara Cu Lună Plină? În Chenarul De Mai Jos, Desenează Figura Geometrică Respectivă, Iar Alături Un Triunghi. Va Rog Dau Coroana
Cum Este Corect: Two Hundred And Sixty-seven Sau Two Hundred Sixty-seven?
5n²+5n+4 Se Dau Fracțiile De Forma 3n4+3n²+6' Unde N Poate Fi Orice Număr Natural. Fracțiile Date Pentru Orice Număr Natural N Sunt: O Echiunitare O Reductibile
**** 11) 13 Arătaţi Că Numărul A Este Rational, Unde A = Rezolvare: √1-√2 √2-√3√3-√4 √2.3 √1.2 √3.4 √99-√105 √99.10 Am Nevoie Urgent
La Un Spectacol De Dans Participa 6 Dervisti.Costumul Lor Cuprinde,ca Piesa Principala O Camasa Lunga,alba,cu Poale Largi,care In Timpul Dansului Se Deschide Ca
Numărul 30*a+55..... Va Rog Tare Mult Sa Ma Ajutați Cu Acest Exercițiu Am Mare Nevoie
20 În Urma Citirii Textului, Ce Sentimente Ai Constatat Că Pot Avea Oamenii Față De Lupi?
3.Care Sunt Posibilitățile De Oxidare Ale 2-metil-2-butenei Şi Ale Metil-ciclopropenei. reacţiile Redox Folosind Numerele De Oxidare.