RO Study
👤
BiabBianca
BiabBianca
25-05-2020
Limba română
a fost răspuns
Repede va rog din suflet
Răspuns :
David4556
David4556
26-05-2020
Imi pare foarte rau dar nu știu sa rezolv primul Exercițiu , dar te pot ajuta cu al doilea.
a)jos
b)prietenește
c)mereu
Sper ca te-am ajutat și imi pare foarte rau ca nu am putut sa rezolv primul Exercițiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
-papa Chéri! Je Veux Te Montrer Une Photo.Regarde!Tu Sais Qui C'est? -oui.C'est Ta Grand-mere.Elle Est Très Belle. -est-ce Que Notre Famille Est Nombreuse,papa?
Ce Inseamna Cimpul Lexical
Modele De Difuziune In Viata Cotidiana
Irina Are De Rozolvat 16 Probleme De Matematica. Poate Sa Le Rezolve In Timp De Doua Zile Repartizand Un Numar Egal De Probleme In Fiecare Zi ? Dar In Trei Zile
Simplificati Fractia,apoi Scoateti Intregii Din Fractia Ireductibila Care Ati Obtinuto. a)45 Pe 35; B)65 Pe 39; C)77 Pe 33; d)12
Cat Face 12756:345???
Va Rog.3 Exemple De Naratori.
Fie ABCD Un Tetraedru Regulat Cu Latura AB=6 Cm. a) Calculati Distanta De La A La Planul (BCD). b) Calculati Tangenta Unghiului Format De Muchia AB Cu Planul (
Dati Exemple In Kiteva Argumente Mesajului Poetic Dedus In Poezia 'iarna 'de Vasile A Lecsandri ajutatima Va Roog Mult Din Suflet multumesc ....
Gasiti A, B Apartin Lui R , Stiind Ca {x Apartine Lui R Divide X^2 + Ax+ B=0} = {1,2}