RO Study
👤
Ionutds
Ionutds
24-05-2020
Matematică
a fost răspuns
-4+(-3)x(-2) ajutatima
Răspuns :
Nastasa8
Nastasa8
24-05-2020
Explicație pas cu pas:
-4+(-3).(-2)
-4+6
2
.......
Answer Link
Dimagemeni
Dimagemeni
24-05-2020
Răspuns:
-10
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei Daca Cineva A Facut Exerciti Din Cartea Aceasta:Matematica Caiet Pentru Vacanta De Vara Clasa A 7 A De Editura Clubul Matematicienilor Va Rog Foarte Mult Sa
Care E Diferenta Dintre Departament Si Compartiment?De Exemplu:Am O Organigrama.In Varful Ei E Administratorul.Subordonate Administratorului Sunt Finante Si Man
Comentati Rolul Figurilor De Stil In Urmatoarele Secvente: Harnicia,rabdarea Si Simtul Artistic Isi Dadau MinaCetatuia Cuibarita Intre StinciGindul Ridicat La C
La un magazin S-au Vandut 253 Kg De Orez, De 2 Ori Mai Multe Kilograme De Zahar, Iar Faina, Restul Pana La 990 Kg.Cate Kg De Faina S-au Vandut?Calculeaza ,prin
Completeaza Propozitiile nea Ne-a Neam Ne-am Si La Mare
Imi Spuneti Va Rog Actiunea Povestii Bubico
CARE DINTRE CUV. ESTE HIAT:ACTUAL , FIINDCA , FIICA , POEZIE , CREATOARE , DUET , VIATA , CREAT , IEPURE , DOUA , BIOLOGIE ?
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 5085.impartind Numarul Mai Mare La Numarul Mai Mic Obtinem Catul 5 Si Restul 141
Un Muncitor Lucrand Singur Termina O Lucrare In 12 Ore, Altul In 15 Ore Si Al Treilea In 20 De Ore . Primul Muncitor Efectueaza Intr-o Ora ....... Din Lucrare.
VREAU SI EU SA AFLU CE ESTE HIATUL?