RO Study
👤
Lupudana30
Lupudana30
16-03-2015
Matematică
a fost răspuns
a*b=24
a*5=16
Afla suma a+b+c
Răspuns :
DeniRcv
DeniRcv
16-03-2015
a*5=16 ⇒ a= 16:5 si il calculezi pe a
a*b=25 dar pe a il stii ↑ si il inlocuiesti si o sa-l afli pe b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
La Ferma Sa, Stăpânul Lui Colt Alb Avea 72 De Găini Şi Rațe. Ştiind Că Numărul Găinilor E Cu 8 Mai Mare Decât Cel Al Rațelor, Află Câte Păsări De Fiecare Fel Su
De 10. Aproximează Prin Lipsă, Apoi Prin Adaos La Zeci, La Sute, La Mii Urmá- Toarele Numere: 3 056; 3 945; 7 384; 8 506; 5 072; 6 538.
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Stând În Pădure Fetița A Observat Că La Un Interval De Cinci Minute Pe Cer Apare Un Nor De Câte Ori Apare Norul Într Un Sfert De Oră?
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
Stând În Pădure Fetița A Observat Că La Un Interval De Cinci Minute Pe Cer Apare Un Nor De Câte Ori Apare Norul Într Un Sfert De Oră?
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4