RO Study
👤
Ioanastroia68
Ioanastroia68
24-05-2020
Chimie
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati , ex 2, 3, 4
Răspuns :
Danytxx8
Danytxx8
24-05-2020
Daca nu intelegi ceva ma intrebi. Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Prop Simple Din Textul La Gradina Zoologica De Marin Sorescu Urgeeent Va Rog
Se Dau 6 Puncte Distincte Doua Cate Doua. Stabiliti A) Care Este Numarul Dreptelor Determinate De Cate Doua Din Aceste Puncte Daca Oricare Trei Sunt Necoliniare
Aflaţi N ∈ Numerelor Naturale, N ≤ 60, Astfel Încât Următoarele Nr Sa Fie Pătrate Perfecte: a) 2 ^{4} · 5 ^{3} · N b) 2 ^{5} · 3 ^{7} · N c) 2 ^{11} · 3 ^ {8} ·
Sublinieaza Pronumele Si Adj Pronominale Di Exemplele De Mai Jos Si Precizeaza Functia Lor Sintactica : Tinea Cu Ai Sai , Echipa Noastra Era Cea Mai Buna , Acei
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aceste Intrebari! 1.Care Este Denumirea Colectorului Principal Al Retelei Hidrografice Din Orizontul Local?(Piteti) 2.Care Este Legatura
Ghicitori Va Rog Raspundeti Iarna E Nepasator Iar Vara-i Tremurator Cine-i Gros si Scortos Si Arunca Cesti Pe Jos? (Mesteacanul Sau Stejarul!?) Sus Pe Culmi In
Daca As Mai Avea Jumatate Din Cat Am ,as Mai Avea Nevoie De Inca10 Lei Pt A Cumpara Rochita Dorita.daca As Dubla Suma Ce O Am Acum ,as Depasi Cu 20 Lei Pretu
Cum Se Rezolva Exercitiul??? : 16^4•4^10•64^5= VA ROG AJUTATI-MA
Caut Un Raspuns La Intrebarea Care Sa Contina Cuvintul Chi Sau Che .Eu Ami ..........ca Sint Reporter
Metoda Grafica. Varsta Mameieste De 3 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiiului .stiind Ca Mama Si Fiul Au Impreuna 48 Ani Sa Se Afle Varsta Fiecaruia.