RO Study
👤
Lavender6f6wxffle
Lavender6f6wxffle
22-05-2020
Studii sociale
a fost răspuns
...................
Răspuns :
Mchisoceanu
Mchisoceanu
22-05-2020
Răspuns:
........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Desen Si Justificare, Va Rog, Dau Coroana
O Carte Cu Tema “relatia Parinte-copil” Si Un Rezumat Scurt. Multumesc Frumos!
Se Consideră Mulţimea M = [tex] - 2 \\ \\ \sqrt{25} \\ \\ \sqrt{125} \\ \\ 0.(5) \\ \\ \sqrt{2 \frac{1}{4} } \\ \\ {2}^{0} \\ \\ {( - 1)}^{201
Testjdjdjfjfjfjjj[tex]\pi[/tex]
Scrieți Toate Submulțimile Mulțimii (1, 2, 3, 4, 5): A Care Nu Conțin Pe 3; C Care Conțin Pe 5; E Care Conțin Pe 1, 2 Și 3; Rezolvați Problema Chiar Aici: B Car
Am Nevoie Ne Aparat Răspuns La Toate Întrebările Și Sa Îmi Spuneți Dacă Am Făcut Celelalte Exerciți Bine!!! Text Fetita Care L-a Luat Pe Nu În Brate Autor Oct
Formulaza 15 Intrebari Pe Baza Textului Agent Secret In Clasa 6 De Marcus Emerson Va Rog !!!
2. Analizează Teoretic Şi Practic Cele Două Substanţe Din Tabel. Completează Rubri- cile Corespunzătoare Proprietăților Fizice Şi Chimice Observate. Substanţă L
2. Dacă La Produsul A Două Numere Se Adaugă Unul Din Numere Se Obține 42, Iar Dacă Se Adaugă Celălalt Număr Se Obţine 40. Să Se Determine Cele Două Numere.
Asociază, În 50-80 De Cuvinte, Fragmentul Din Bubico, De I.L. Caragiale, Cu Un Alt Text Literar, Studiat 6 Puncte Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând