RO Study
👤
Sintionmihai
Sintionmihai
22-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajumațimă! Am nevoie urgent!!
Răspuns :
Mikivlad
Mikivlad
22-05-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Cantitate De Căldură Este Necesară Pentru Încălzirea Unei Bucăți De Gheață De 3 Kg De La Temperatura De 8°C Până La Temperatura De Plus 10°C? Dau Coroana
Realizează Un Eseu În Care Să Prezinți Ce S-ar Întâmpla Dacă Dreptul La Exprimarea Opiniei Ar Fi Încălcat Pentru O Perioadă De Timp.Uregent Va Rogggg!!!!!!
Am Nevoie De Evaluari La Chimie Clasa 7. Lucrari Practice Sau De Laborator.Mai Dau Incă 50 De Puncte Daca Ma Ajutati Plizzz E Urgent Va Rog!!!
Daca Doua Unghiuri Au Acelasi Supliment , Atunci Ele Sunt ................,adica Au .................. .
A). 32 + 42x - 24 = 92 B). -5(3x - 6) = 8x + 2 – (3x + 7) C). 1,6 + 0,3x = 0,9x + 7 Va Roog , Am Nevoie De Ele
DAU CORORANA URGENTFie VABC Un Tetraedru Cu VA = VB = CV = 12 Cm Şi AB = AC = BC = 6 Cm, M = Mij (BC), P=mii VBa) Arătaţi Că MP || (VAC).b) Calculați D(V, (ABC)
Va Rog Ajutati-mă...E Urgent!!!Mulțumesc!
16. Aflati Numerele Ab Si Ba Care Verifica Egalitatea: Ab-ba = 18 9. Se Stie Ca: Ab + Ac = 420 Si B + C = 14 Aflati A 14. Suma Dintre Un Numar Natural De Doua C
50 PUNCTE+COROANAPut The Verbs In Brackets Into The Correcttense: Past Perfect Or Past Simple.1 He ...phoned... (phone) The Garage Because His Car...had Broken
Lanțul Trofic Al Animalelor,oamenilor,plantelorURGENT VA ROG