RO Study
👤
Anitza8419
Anitza8419
22-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 3, va rog.
Răspuns :
Dumitritacapatina
Dumitritacapatina
22-05-2020
Răspuns:
Cilindru:1
Cudoid:4
Sfera:1
Cub:5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Mare Nevoie De Ajutor!!!
Precizează Tipul De Rimă Din Primele Trei Versuri Și Ultimul: Cine-o Făcut Horile. Aibă Ochi Ca Zorile . ȘI Fata Ca Florile. Le - Am Învățat C-am Lucrat
1.Unitatea De Masură Pentru Greutate Este:Na) 1kgb) 1N C) 1 N/Kg2.Componenta Tangentială A Greutatii Este:a) G, = M×g×cos A B) G, = M×g×sin A C) G = M×g×a3. Rep
I. Citeşte Fragmentul Următor Şi Răspunde:Arhanghelii Și Îngerii, Începătoriile Și Puterile,scaunele, Domniile Și Stăpâniile, Stând Înaintea Sca-unului Slavei T
Va Rog Repede Ex 4!!E Recapitulare Finala
Fiziologic Inseamna Functie? De Exemplu: Comparati Din Punct De Vedere Fiziologic ....., Adica Se Refera Sa Comparam Dpdv Al Functiei?
Va Rog Completati Unde Sunt (.....) : Complete Par: OU, QUAND, COMMENT:-Tu Vas........,cet Ete? Je Vais En Italie.-Tu Voyages....? En Avion.-Tu Pars .....? Dans
7 Umor Și Comunicare. Descoperă Greșelile.Mănâncdouă Chireșe.Îmi Plac Prăjiturilecu Ghem.Mă Învelesccu Două Paturi.
Găsiți În Compunere 10 Substantive, 10 Verbe, Și 5 Adjective Și 2 Pronume Pe Care Le Veți Analiza. Vă Rog Mult Dau Coroană Și Puncte Urgent!!!!
Construiți Patru Enunțuri Afirmative, Câte Două Pentru Fiecare Conținut, Utilizând Limbajul Științific Adecvat. Folosiți, În Acest Scop, Informații Re