RO Study
👤
Hreniucalexandra12
Hreniucalexandra12
21-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Care este raspunsul?
Răspuns :
NERGIS5
NERGIS5
21-05-2020
9^12*9^15:(9^3)^9=
9^27:9^27=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10 Cuvinte Cu Sens Asemănător Pentru Calatorie
Dupa Ce A Parcurs 2/3 Din Tot Drumul,unui Biciclist I-au Mai Ramas Cu 20 Km Mai Mult Decat Parcursese. Cati Km A Avut Drumul? Va Rog Ajutati-ma
Prin Aditia Clorului La O Alchena Gazoasa Procentul De Corbon Scade Cu 53,856 La Suta . Determinati Alchena
Aflați Numerele Naturale Nenule Care Împărțite La 15 Dau Restul Egal Cu Dublul Catului
Formulează 3 Întrebări Ale Căror Răspunsuri Să Se Regăsească În Afirmația:M-am Născut În Tanzania În 1985 Și Acolo Am Învățat Să Cânt La Tobă.Conducătorii Noștr
Anul Trecut Elevii Unei Clase De La Noi Din Scoala Insotiti De Cativa Profesori Au Mers Spre Cabana Valea Sambetei. Stii Ca Grupul Este Format Din 32 De Persoan
Ce Functie Sintactica Au Pronumele Posesiv Meu, Numeralul Doua Si Acestei? Va Rog Ajutor!
La Arderea A 2 Moli Alchena Gazoasa Se Consuma 2016 Litri Aer (c.n) . Determinati Formula Moleculara A Alchenei Si Reprezentati Reactia De Izomerului Care Conti
Aflati Numerele Naturale A Si B Stiind Ca Suma Este Egala Cu 72, Iar Cel Mai Mare Divizor Comun Al Lor Este 6
Dupa O Vreme, Pe Gand Cel Bun L-a Apucat Dorul De Tara Si De Gandurile Romanesti. Ajuta-l Pe Gand Cel Bun Sa Se Intoarca In Romania. Oare Cum S-ar Putea Intoar