RO Study
👤
Gtocoianu
Gtocoianu
21-05-2020
Matematică
a fost răspuns
și am trei pești față din 420
Răspuns :
Bordeaadina106
Bordeaadina106
21-05-2020
Ce trebuie sa rezolvam?
Answer Link
Izabelaizabela535
Izabelaizabela535
21-05-2020
Raspuns:
420-3=417
Sper ca te am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Explica Va Rog Impartirea Polinoamelor . F= [tex] X^{3} +5 X^{2} +X+5[/tex] , Determinati Catul Si Restul Impartirii Polinomului F La Polinomu
Imaginează-ţi Că Ai Făcut Schimb De Vieţi Cu Un Câine. (Cum S-a Desfășurat Ziua?) Ce Program Ai Avut? Despre Ce Rasă De Câine Este Vorba? Cine Te-a Scos La Plim
Care Este Conditia Ca N Numere Sa Fie In Progresie Aritmetica./geometrica Pentru N>=3? (cea Cu Media Aritmetica/geometrica)? multumesc Anticipat.
Intr-o Scoala Sint Mai Putini De 200 Elevi. Daca Se Formeaza Grupe De Cate 6 , De Cate 7 Si De Cate 8 Elevi, Ramane Mereu O Grupa Necompletata Formata Din 5 Ele
Însusiri Ptr Cuc , Ciocârlie Si Privighetoare
Cel Mai Mare Numar Natural Format Din Doua Cifre Este
Mă Ajutați Vă Rog.Distanța Dintre 2 Orașe Este De 864km.Două Terenuri Su Plecat Di Cele Două Orașe Unul Spre Celălalt,la Aceeași Oră.Primul Tren Are Viteza Cu 1
O Propozitie Cu Vicleana Si Sa Aiba Nume Predicativ???? Va Rog!!
Să Se Determine Soluţiile Reale Ale Ecuaţiei Log5(3x+4)=2 logaritmul Este In Baza 5
Numerele Naturale A Si B Sunt Direct Proportionale Cu 6 Si Respectiv Cu 3 , Iar Numerele B Si C Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 0.(3) Si Respectiv Cu 0.1