RO Study
👤
Filipdavid37
Filipdavid37
20-05-2020
Matematică
a fost răspuns
4 ani egal cu câte luni
Va rooog
Răspuns :
IsRamon
IsRamon
20-05-2020
Răspuns:
1an=12luni
4ani=12x4=48luni
Answer Link
Ruslansandu27
Ruslansandu27
20-05-2020
Răspuns:
12×4=48 luni are 4 ani sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Scrieti Modul Si Functia Sintactica Al Cuvintelor: Venea,iesind,vino,sa (ne) Batem,sosi
Scrieți Un Rezumat De Orice Nu De Bubico, Vizita Sau Domnul Goe De Autorul Ion Luca Caragiale Ajutor Îmi Trebuie Acum!Dau Coroană!!!
La Ce Se Refera Bogdan Atunci Când Afirma Ca Oamenii ,,n-au Ochi Si Ochelari Cu Care Sa-ti Vadă Si Sufletul? Titlu:Prietenul Meu De :Ioana Parvulescu
Motivează Utilizarea Parantezele Rotunde Din Strofa (In Orice Caz Foarte Placut) REPEDE VA ROG!! DAU COROANA!!
Stabiliti Sensurile Cuvintelor Subliniate In Urmatoarele Exemple: ”zile Grase Si Vesele” ”tot Veninul Cat L-am Adunat In Inima” ”inchina Oala Catre Toate Obraze
Ajutor Va Rog!Rotunjiti La Mii Diferenta Dintre Cel Mai Mare Nr Impar De Patru Cifre Diferite Si Rasturnatul Sau
Va Rog Frumos Am Nevoie Urgent!!!!! AM NEVOIE DE CINEVA BUN LA MATEMATICA !!!! <3 O Piscina Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 6 M,
Cuvinte Deosebite (forte Frumoase) Cu : Carturar,CititorCarturar=invatat,erudit,savant.(ce Inseamana Carturar)Neaparat Cuvinte Deosebite (foarte Frumose)!!!!!!!
Afla Numarul Numarul Necunoscut B-167=304
La Un Cinema S Au Incasat 543442lei Pentru Prmul Spectacol Iar Pentru Al Doilea Spectacol Cu 203110 Lei Mai Putin.Cati Lei S Au Incasat Pentru Cele Doua Spectac