RO Study
👤
Sararamaru654
Sararamaru654
20-05-2020
Limba română
a fost răspuns
va rogg, dau coroana
Răspuns :
Bibilica08
Bibilica08
20-05-2020
Răspuns:
1. de la,de langa,de sub,de pe,de prin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Niste Balarii De La Marginea Unui Copac Statea O Rata In Cuibar Si Clocea . Din Oua Au Iesit Niste Pui Frumosi . Doar Dintr-un Singur Ou A Aparut O Ratusca U
In Ce Scop Se Realizeaza Operatia De Verificare?
In Triunghiul ABC,M Este Mijlocul Laturii [BC].Se Prelungeste [AM] Cu MD=AM.Demonstrati Ca BD||AC
Translate Into English: Luni Este Ziua Mea Favorita. Ma Trezesc La Ora 6 Dimineata , Iau Micul Dejun Si Ma Duc La Scoala La Ora 8. Ajung Acasa La Ora 4 ,mananc
Redactați O Narațiune De Cel Puțin 10 Randuri, In Care Sa Includă Uramatorul Enunț: ,,Seara Se Lăsă Pe Neașteptate ,răcoroasă Si Umeda'' Cat Mai Repade
1. A} 1mm Este Cu O Mie Mai Mic Decat 1 M b] 1 M Este O Miime Din 1 Km adevarat Sau Fals.
DAU 10 PUNCTE+MULTUMESC+ CEL MAI BUN RASPUNS,celui Care-mi Rezolva Corect Problema: In Triunghiul ABC Fie Mediana [AD] Si G Punctul De Intersectie Al Medianelor
DAU COROANA !!!! Cum Sau Format Cuv Frumusica, Mahnita,copilas, Toti(patru), Fat Frumos, Cluj Napoca .
Alcatuiti Enunturi Cu Sinonimele Urmatoarelor Cuvinte : A Birui , Nădejde , Scund , Statură , Ospăţ , Meşter .
ABCDEFGH-paralelipiped Dreptunghic AB=6 Cm BC=4 Cm B=5 Cm Suma Tuturor Laturilor = ?