RO Study
👤
Teo747875
Teo747875
20-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Cum rezolv?Mulțumesc!
Răspuns :
Mimihaela59
Mimihaela59
20-05-2020
Răspuns:melc 5 u
furnica 11 u
omida 7u
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Miruna1308
Miruna1308
20-05-2020
Un segment reprezintă o unitate de măsura, deci melcul a parcurs 5u, furnica a parcurs 10u și omida a parcurs 7 u
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! am Nevoie De Puțin Ajutor Cu O Problemă De Informatică.Nu Sunt Sigură Că Știu Rezolvarea.În Momentul Ăsta Nu Pot Exprima În Scris Ceea Ce Gândesc. :)))Mu
Un Teren Are Forma Unui Dreptunghicu DimensiunileL=25m Si L=0,02km terenul Se Imprejmuieste Cu Gard De Sarma a Aflati Lungimea Gardului In Metri b Cati Ari Repr
Daca Intr-un Patrat Diagonala Este De 8 Cm Atunci Latura Este De ..... Cm
Mihaela A Cumparat De La Centrul Comercial 1,2 Kg Prune,de Doua Ori Mai Multe Caise ,si Struguri O Treime Din Cantitatea De Prune ,de La Un Loc .calculati Cate
Care Este Autorul Textului Ciubotelele Ogarului ? Va Rog Urgent !!!
Timpul Verbului ,,mi S-a Parut,,. Va Rooog Ajutati-ma!!!
Pute-ti Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Problema? : Trenul Acelerat Pargurge Bucuresti-Oradea In 12 Ore,Iar Trenul Personal In 15 Ore. Stiind Ca Acceleratul Pargurge 1
Ce Inseamna Il N'y A Pas De Quoi?
Se Dau Urmatorii Acizi: A(acid Metanoic) Si B (acid Etanoic). Acestia Se Afla In Amestec In Raport Molar 1:1. Stiind Ca Amestecul Se Esterifica Cu 1,78 Moli De
In Structura ''Fata De Pe Veranda Ii Cerceta'' Exista: a) Un Complement Circumstantial De Loc Si Un Complement Direct. b) Un Complement Circumstantial De Loc Si