RO Study
👤
Didilol
Didilol
19-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Heyy , am nevoie de ajutor! Dau coroana!
Răspuns :
Daria214682
Daria214682
19-05-2020
Răspuns:
asta este rezolvarea, sper ca intelegi ceea ce am scris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Completează Tabelul Conform Cerinţelor. Pers. 1, Neem. Singular Imperfect Perfect Compus Perfect Simplu Verbele Sunt La Infinitiv A Găsi A Vedea A Câştiga A I
Pe Cercul C(O, R) Se Consideră În Această Ordine Punctele A B C Și D Astfel Încât Distanțele De La O La Dreptele Ab Și Cd Sunt Egale. Demonstrați Că ABCD Este T
Componentele Unei Forte F Pe Două Direcții Perpendiculare Fx=8N,respectiv Fy=6N.Calculeaza Modulul Forței!Este URGENT.DAU COROANA
2. Analizeaza Verbele La Modul Indicativ Din Propozitiile De Mai Jos.a. Voi Face Un Tort. B. Aruncaseram Toate Hartiile Inutile Din Casă. C. Ati Citit
38. Rescrie Enunţurile De Mai Jos Înlocuind Substantivele Subliniate Cu Pronume Personale Şi De Politețe Adecvate: Victor Este Elev În Clasa A IV-a B. • Maria E
Recomandări De Cărți Nu Contează Vârsta Sau Clasa Nu-mai Să Nu Fie Cărți Ca Capra Cu Trei Iezi Sau Cărți De Clasa A 4 A Sau A 5 A Sau A 3 A A2a .Minimum 20 De C
Pe Planul Dreptunghiului ABCD Cu AB = 2cm BC = [tex]2 \sqrt{3} [/tex] Cm Se Ridică Perpendiculara AM = 3cm A) Aflați Distanța De Le M La C. B) Demonstrați Că AD
Va Rog Explicati Titlul Cartii Ciresarii Volumul 1( Calaverii Florii De Cires)dau Coroana Pls Pana Marti Atunci Am Test Din Carte
21 Determinați Numerele Naturale Nenule A₁, A₂, A3, A4, A5, Care Verifică Relațiile: A²=a₂ª₂; Α²=a₂ª₁; Α² = A₁α; Α² = Aа₁; Α₁ + A₂ + A₂ + A₂ + A5 = 2010.
Ajutor Urgent Vă Rog Dau Coroana Și Puncte Multe. Ex 1 Și 2