RO Study
👤
Denisamibo
Denisamibo
19-05-2020
Matematică
a fost răspuns
repede va rog mult!
Răspuns :
Mariusnicolae642
Mariusnicolae642
19-05-2020
Răspuns:
V = L*l*h
192 = 8*6*h
192 = 48*h
h = 192 : 48 = 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Clasă A III-a A Unei Școli Sunt 17 Băieți Și 19 Fete. În Ora De Educație Fizică Au Fost Așezați În Șiruri De Câte Patru Elevi Câte Șiruri Se Vor Forma
Buna ,Brainly!Am Un Laptop LENOVO I5.Azi,l Am Aprins Si Facea Un Zgomot Ca De Bormasina Fiarte Tare Si Tremura!Ce Sa Fac?Cei Care Raspumd Doar Pt Puncte, Le Ste
Așezând În Ordine Crescătoare Rezultatele Exercițiilor Vei Descoperi Numerele Picturilor Care Cu Care Darius A Participat La Ziua Talentelor Respectă Ordinea Ef
Ce Fel De Parte De Vorbire Este:adjectivul,verbul, Substantivul Va Rog Ajutor Dau Coroana
Nica Vroia Să Fure Cireșe De La Mătușa Marioara Pentru Că
Povesteste In Scris Fragmentul In Care Maimuta Culege Un Spic De Mei.dau 100 De Puncte
Un Melc Se Deplasează Pe O Alee Astfel:Merge Un Metru Într-o Jumătate De Oră, Apoi Se Odihnește O Jumătate De Oră.După Cât Timp Va Ajunge La Capătul Aleii, Dac
Preparatele Calde Se Serversc La Temperatura :a. CamereiB. 25 Grade CelsiusC. 35-40 Grade Celsius
Bunica A Recoltat Din Grădină 27 Kg Roşii, Cu 18 Kg Mai Mult Ardei Şi Gogoşari Cât Roşuși Ardei La Un Loc. Legumele Recoltate Au Fost Puse Fiecare În Lădiţe De
Exercițiu De Clasa A 5a.Vă Rog, Repede,dau Coroană!