RO Study
👤
Sopoic
Sopoic
19-05-2020
Chimie
a fost răspuns
Care este valența sulfului din trioxidul de sulf?
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-05-2020
Sulful se afla in grupa a 6 a principala .
Are valentele 2 ,4 ,6.
SO
SO2
SO3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulati Va Rog Cuvinte(la Engleza)cu Literele Date"s,u,o,l,l,e,v,r,a,m,""e,r,u,t,a,r,e,p,m,e,t,""t,s,a,c,e,o,f,""e,l,b,a,e,g,n,a,h,c,"din Fiecare Sir De Liter
Cati Ani A Trait Mihai Eminescu,daca S-a Nascut In Anul MDCCCL Si A Murit In Anul MDCCCLXXIX? Ajutati-ma Va Rog Frumos. ;-)
Cine Poate Sa Îmi Interpreteze O Strofa Din "De-a V-ați Ascuns " De Tudor Arghezi ?
Am Primit O Tema La Geografie : Scrieti 4caracteristici A Fluviului Dunarea .
Vreau Sa-mi Cumpar O Bluza Cu 97 Lei Nu Am Bani.Mama Imi Da 50 Lei Tata 50 Lei.Cumpar Bluza Raman Cu 3 Lei Iii Dau Mamei 1 Leu Tatei 1 Leu Eu Raman Cu 1 Leu Dec
Cinci Numere Naturale Formate Din Sute,zeci Si Unitati,care Au Suma Cifrelor Egala Cu 7
Formuleaza O Concluzie Cu Referire La Plasarea Cutremurilor In Categoria Calamitatilor Naturale
In Ce An A Avut Loc? Va Rog Frumos Ajutatima InstaurareaRepublicii Franceze Proclamarea Imperiului Francez De Catre Napoleon Decretarea Blocadei Continentale De
Stefan Cel Mar A Domnit In Moldova , Intre Anii MCDLVII Si MDIV, Ia Mircea Cel Batran, In Tara Romaneaca, Intre Anii Mccclxxxvi Si Mcdxvii. Care Dintre domnito
Simplificati Raportul:b+2radical b----------------radical B +2