RO Study
👤
Berkidenysa
Berkidenysa
18-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Dau coroană!!Ajutați-mă!!vă rog!!
Răspuns :
Bosulica1548
Bosulica1548
18-05-2020
a 3 ore
120 minute
240 secunde
40 decenii
50 decenii
800 decenii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Vă Roggg, Între Polii Unui Magnet-potcoavă Se Află Un Conductor Parcurs De Un Curent Electric Cu Intensitatea De 2 A.Forța Cu Care Cîmpul Magnetic Ac
Imaginea Punctului A(7,-4)la O Translatie Este Punctul A1(1,3).Aflati Imaginea Punctului B(-3,5) Dati-mi Macar O Indicatie
Calculatii Aria Unui Triunghi Cu Lungimile Laturilor De 3,6 Si 7 Cm
Alcatuiti O Fraza In Care Sa Se Respecte Schema: -----------------------------------1/----------------------------------2/--------------------------------------
Care Dintre Urmatoarele Fractii Este Mai Mare Decat Un Intreg? A. N Supra N ; B. N-1 Supra N ; C. N Supra N-1 ; D. N-1 Supra N-1.
Ajutați-mă Vă Roggg, Între Polii Unui Magnet-potcoavă Se Află Un Conductor Parcurs De Un Curent Electric Cu Intensitatea De 2 A.Forța Cu Care Cîmpul Magnetic Ac
Cum Putem Desena Un Cerc Avînd Un Creion , O Ață Și Un Ac ?
3-V2 + 3+V2= 3-V2 X 3+V2= V -RADICAL
Construiti Doua Un Ghiuri A)cu Virf Comun Si Nici O Latura Comuna b)cu O Latura Comuna Si Celelalte Semidrepte Opuse c)cu O Latura Comuna Si Celelalte Reciproc
Scrie Un Text De Aproximativ 10 Randuri In Care Sa Comentezi Afirmatia Lui "Neghinita":cei Mai Mici Sunt Cei Mai Mari?