RO Study
👤
Flori1234568
Flori1234568
18-05-2020
Limba română
a fost răspuns
Sens asemanator cu cuvantul frageda
Răspuns :
Dreamer21
Dreamer21
18-05-2020
Răspuns:
Frageda=cruda, delicata, gingasa, moale, proaspătă, tânără.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutați Mă Că Nu Știu Să Rezolv Acest Exercițiu La Fizica Și Mâine Am Fizica .-Dau Coroană!
Va Rog Ajutați Mă Că Nu Știu Să Rezolv Acest Exercițiu La Fizica Și Mâine Am Fizica .-Dau Coroană!
Este In Stare Solida La Temperatura Obisnuita : mercur alcool oxigen hidrogen apa aluminiu
Mihai Avea 2 Bancnote De Un Leu. El A Schimbat Bancnotele În 9 Monede! Ce Valoare Au Monedele Primite!
Dimensiunile Unui Paralelipiped Sunt: L=4000mm, L=200cm, H=10dm. Calculati Aria Bazei Paralelipipedului Si Volumul Acestuia. Lucrati In S.I, Apoi Transformati A
Varog Sa Ma Ajutati
Fiind Dați Vectori A=3 Unitati B=4 Unitati Perpendiculare Efectuati Operatia De Scaderi Si De Inmultire Daca Scalarul Este 2
Un Dreptunghi Are Lungimea Egală Cu 6 Cm Și Lățimea Egală Cu 2 Pe 3(2/3)din Lungime. Perimetrul Dreptunghiului Este...si Aria Este...?
Cu Ajutorul Instrumentului De Mai Jos Se Poate Masura Valoarea: Imagine Fără Legendă 200 Min 800 Grade C 250 G 600 M 300 H 250 ML
Mihai Avea 2 Bancnote De Un Leu. El A Schimbat Bancnotele În 9 Monede! Ce Valoare Au Monedele Primite!