RO Study
👤
Anaantoniu02
Anaantoniu02
18-05-2020
Engleza
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati !
Răspuns :
Ionutcapraru44
Ionutcapraru44
18-05-2020
Răspuns:
1.A
2.B
3.A
4.C
5.B
6.D
7.C
8.D
9.A
10.B
11.C
12.D
13.B
14.A
15.B
SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Copii Au Castigat La Un Concurs Un Numar De Puncte.Daca La Numarul Punctelor Castigate De Primul Se Adauga 62,se Obtine Numarul De Puncte Castigate De Al Do
Fenomenul De Plecare A Ciocarliei in Tarile Calde Se Numeste _______.
Am Nevoie De O compunere Cu Titlul Spring Holiday..Va Rog :-*
De Ce In Sudul Si In Sud Estul Eurasiei Zona Climatica Subtropicala Se Invecineaza Nemijlocit Cu Cea subtropicala Dar Nu Cu Zona Tropicala?
Segmentul AM Este O Înălţime A Triunghiului ascuţitunghic ABC. Aflaţi Măsurile Unghiurilor Formate De semidreapta AM Cu Laturile AB Şi AC Ale Triunghiului, Dacă
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu O Compunere " O Intamplare Cu Animalul Preferat"?. Multumesc Mult!
Mihai A Scris Din 3 In3 Numerele Cuprinse Intre 25 Si 37 . Care Este Ultimul Numar Pe Care L- Scris Mihai?
Micsorand Cu 2 Triplul Unui Nr Se Obtine Un Nr Cu 2 Mai Mare Decai Dublul Nr Initial>
Un Text De Sase-opt Propozitii Cu Titlul ,,Ora De Muzica" In Care Sa Folosesti. De Sase Ori Ortogramele Invatate. Va Rog Ajutatima!
Să-mi Explice Cum Se Rezolvă Aceasta Problemă Şi Să O Rezolve:,, Luând Câte 2 Dintre Mulțimile:A {2; 7; 5}; B {8; 11; 3} Şi C {5/2; 5/7; 1} Există Între Ele O