RO Study
👤
Giulii78
Giulii78
16-05-2020
Franceza
a fost răspuns
imi trebuie repede
Răspuns :
Brianaraluca1
Brianaraluca1
16-05-2020
Răspunsul exercițiului :
1-b
2-d
3-a
4-e
5-f
6-c
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un EseuCe Credem Noi,delfinii,despre Oameni?
FORMULA PENTRU ECUATIA MEDIANEI ???
Calculati: a)aria Rombului Cu Diagonalele De Lungimi 3√3+5 Cm,respectiv 3√3-5 b)aria Triunghiului Dreptunghic De Catete Egale Cu 2√3+3 Cm Si 2√3-3
Cum Analizez Un Adjectiv?
Aflati Intregul (A,B,C )cand Se Cunoaste o Fractie Din El : linia''/'' Este Linie De Fractie : 3/5 din A =126 Cat Este A ?
Scara Unui Bloc Are 120 De Trecpte.bunicul Urca O Treapta In Timp Ce Nepotul Urca Trei Trepte .stiind Ca Bunicul Si Nepotul Pleaca Simultan Si Nu Se Odihnesc Pe
11) Dintr-un Siloz S-au Vandut O Data 227 Kg De Cartofi Si Alta Data 219 Kg De Cartofi. Acum In Depozit A Ramas O Cantitate De Cartofi Egala Cu Cea Vanduta. Ca
La Ce Inaltime Fata De Sol Energia Potentiala A Unui Corp Cu Masa De 10 Kg Este Egala Cu 2000 J?Va Rog Sa Ma Ajutati , Este Urgent!!!!!!!!!!!!!Maine Dau Test !
PIRAMIDA TRIUNGHIULARA REGULATA VABC ARE AB = 12 CM SI INALTIMEA VO=6CM . CALCULATI A)LUNGIMEA APOTEMEI PIRAMIDEIB) ARIA TOTALA A PIRAMIDEI
Am De Completat Cateva Propozitii In Germana :1.Ich War Schon Oft/einmal/noch Nie In Der Schweiz.2.Die Schweiz Liegt Zwischen...3.in Der Schweiz Gibt Es...4.Sie