RO Study
👤
Stefanbocioc05
Stefanbocioc05
15-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă. E urgent.
Răspuns :
Mikivlad
Mikivlad
15-05-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Consecutive Este 153. Sa Se Afle Numerele.
Tatal Lui Gabriel Lucreaza Intr-o Fabrica. El Isi Intreaba Tatal: ,,Cati Colegi De Serviciu Ai?'' Tatal Raspunde: ,,Daca Vrei Sa Afli, Aduna Numerele 1224 Cu 15
Caror Zei Din Mitologia Greaca Le Corespund Urmatoarele Divinitati Romane: 1jupiter Poseidon 2iunona
O Bratara De Perle Avea Pretul 650 Dolari.dupa O Scumpire Costa 1183 Dolari.Cu Cat La Suta S-a Scumpit?+verificare+rezolvare Completa.
Vrewau Exercitii Cu Fractii Zecimale Cu Cel Putin 3 Operatii Si Daca Puneti Putine Exercitii Facetile Si Rezolvarea
Grupati Cate Doua Urmatoarele Proverbe In Functie De Ideea Pe Care O Exprima : Aschia Nu Sare Departe De Trunchi. Bine Faci , Bine Gasesti . Lauda De Sine Nu Mi
Alegeti Cuvintele Care Pot Fi Subliniate Intr-o Propozitie; Am Mirosit, Trandafirul,Mariei, Elena, Strada, Eu, Va, Citesc, Livada, Fetelor, Elevului
Ajutor ! Ana Si Bianca Au Impreuna 24 De Nuci. Daca Ana I-ar Da Biancai 3 Nuci, Atunci Ea Ar Ramane Cu O Cincime Din Numarul Nucilor Pe Care Le Avea Bianca. Afl
Suma A 6 Numere Este 1433. Primele Doua Numere Sunt Consecutive Pare. Suma Dintre Al Treilea Si Al Patrulea Este 360, Iar Unul Este A Cincea Parte Din Celalalt.
Vreau O Propoziție Cu "dumneavoastra Înțelegeţi" Va Rog Frumos.