RO Study
👤
Fhejwlrj
Fhejwlrj
15-05-2020
Limba română
a fost răspuns
Sinonimul cuvântului lină și hoinărind
Răspuns :
Sptflorin45
Sptflorin45
15-05-2020
Răspuns: lina-usoara/usor
hoinarind-umbland
Answer Link
Loredanamanolache0
Loredanamanolache0
15-05-2020
Răspuns:Lina-usor,Hoinarind-umbland
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Propiziția : "Mi-a Arătat Câte Două Soluții De Rezolvare A Problemelor De Geometrie." Care Este Valoare Morfologică A Numeralului Distributiv "câte Două" ?
ABCD -dreptunghi (gradina)AB=156BC=1162 Alei Perpendiculare Cu Latimea De 2 M Strabat Gradina(sunt Paralele Cu Laturile Dr)Restul Este Acoperit Cu Flori.Concluz
Alcatuiti O Scurta Povestire , In Care Sa Apara Adverbele Compuse: Niciodata , Odata , Oricat , Orisiunde,cateodata.
1. Alcatuiti Enunturi Cu Urmatoarele Arhaisme:faclie, Coifuri, Platose, Cocon,pecete.2.Ce Scop Are Existenta Arhaismelor In Textul '' Fratii Jderi- Mihai Sadove
Am Nevoie De Ajutor La Un Exercitiu .Se Considera Functiile : F,g,h : R - R ; F(x) = 2x-1 ; G(x)= 2x Si H(x)= 2x+1.Reprezentati Cele Trei Functii In Acelasi Si
In Triunghiul AB Dreptunghi Masura Unghiului A= 90 De Grade;se Stri Ca:sin B Supra Sin C= 1BC=6AB=?;AC=?In Triunghiul ABC Dreptunghi Masura Unghiului A=90 De Gr
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De LocO Sa-mi Petrec Vacanta la Bunici.Am Citit Piesa pana La Actul Al Doilea.Am Fost acolo.
Calculati Aria Unui Triunghi ABC Cu BC=12 Cm Si Inaltimea AD=5 Cm
Aflati Un Numar Stiind Ca Micsorandu-l De 5 Ori Se Obtine Un Numar Cu 2 Mai Mic Decat Treimea Lui.
Un Bilet Catre Doamna Invatatoare